Våra Tjänster

Expressbudet i Väst erbjuder ett brett utbud av logistik, transport och servicetjänster. Vi anpassar alla våra tjänster så att de passar varje kunds specifika önskemål och behov till fullo. 

Vi kan bland annat erbjuda följande:

E-handels logistik

Vi erbjuder kundspecifika helhetslösningar som på bästa sätt löser era logistikbehov i såväl plock och pack delen som själva hemleveransen, vi kan ta hand om hela kedjan men givetvis också vissa delar av den. Hos oss är inga E-Handlare för stora eller för små, vi finns till för alla!.

Transport & Logistiktjänster

Vi erbjuder helhetslösningar även när det gäller traditionella transport och logistiktjänster. Vi har ständigt bilar på rull som snabbt kan stå till tjänst likaså kan vi erbjuda såkallad "Kretstrafik" där vi erbjuder regelbundna upphämtningar av gods liksom regelbundna leveranser till kunder i hela Sverige. Med oss tar ert gods inte omvägen via någon terminal utan går raka vägen till leveransadress!

Flytt & Tömningstjänster

Vi kan erbjuda flytt & tömningstjänster som anpassas helt efter era önskemål och behov. Det kan vara allt från en traditionell flytt av bohag till tömning av dödsbon. Vi ser till att er flytt går smidigt och effektivt. Likaså tömningen av dödsbon tar vi hand om på bästa möjliga sätt för att processen med tömning av bostaden ska vara avklarad så snabbt som möjligt.

Konsulttjänster Logistik&Transport

Vi kan också erbjuda rådgivning och konsultation i samband med att ni ska starta upp en E-handelsverksamhet eller en verksamhet som kommer ha stora logistikbehov. Då kan vi agera bollplank och utforma en hållbar lösning åt er som håller både under morgondagen men också på sikt!. Vi älskar att vara våra kunders bollplank och se deras verksamheter blomstra! Vill ni också växa med kraft? Anlita oss som rådgivare och ni får en trygg och pålitlig partner att vända er till när frågor och funderingar kring era transporter eller er logistik dyker upp!